Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (4534)

Motofierastrau Stihl MS 211

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Motofierastrau pe benzina modern, cu vibratii reduse, pentru gradinarit. Nivel foarte scazut de vibratii. Dotare vasta. Sistem de filtre de aer cu separare preliminara. Satisface dispozitiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II si EPA II. Foarte potrivit pentru taierea lemnelor de foc si pentru constructiile din lemn. Bun pentru doborarea pomilor cu diametre pana la 30 cm.

Busoane pentru rezervor fara scule suplimentare
Capace speciale brevetate pentru rezervorul de combustibil si ulei. Rezervoarele motouneltelor echipate cu acestea pot fi deschise si reinchise rapid, fara consum de forta si fara vreo alta unealta.

Compensator
Compensatorul STIHL, un sistem de reglare din carburator, are grija ca in ciuda cresterii gradului de murdarire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare si consumul de combustibil sa ramana aproape constante. Numai daca intervine o cadere de putere sesizabila trebuie curatat filtrul de aer. Astfel sunt posibile si intervale de lucru foarte mari fara intretinere.

Comanda monobloc
Functiile masinii, pornirea la rece si la cald, functionarea si oprirea sunt comandate de la o singura maneta. Asta face comanda deosebit de confortabila si sigura, deoarece mana dreapta poate ramane in permanenta pe maner.

Sistem Ematic pentru ungerea lantului
Sistemul STIHL Ematic este compus din sina de ghidaj Ematic, lant de ferastrau Oilomatic si pompa de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusa. Constructia speciala a sinei si lantului face ca orice picatura de ulei pentru lanturi sa ajunga acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu pana la 50% .

Dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat lateral
Surubul de intindere a lantului se actioneaza lateral, prin capacul rotii lantului. Acest lucru impiedica contactul mainii cu lantul de ferastrau ascutit si cu varfurile opritorului cu gheare.

Sistem anti-vibratii
Vibratiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburari de irigatie sangvina la nivelul mainilor si bratelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibratie. La motouneltele cu sistem AV vibratiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie si unealta de lucru in miscare sunt clar reduse.

STIHL ElastoStart
Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor cu combustie se genereaza varfuri de forte de soc, ce solicita muschii si articulatiile. Elementul de amortizare din manerul de demarare special ElastoStart absoarbe alternativ forta in functie de evolutia compresiunii si o elibereaza din nou. Acest lucru determina un proces de demarare uniform, fara varfuri de forta de soc.

Date tehnice:
Capacitate cilindrica cm 35,2
Greutate kg 1) 4,3
Greutate specifica kg/kW 2,5
Lungime de taiere cm 35
Nivel de presiune acustica dB(A) 2) 100,0
Nivel de putere acustica dB(A) 3) 113
Nivel de vibratii stanga/dreapta m/s 4) 3,5/3,5
Putere kW/CP 1,7/2,3
Trimite mesaj
Din Gura in Gura