Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (4534)

Masina frecat BR 35/12 Bp Pack

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Practic, usor de utilizat si de intretinut, masina de frecat-aspirat BR 35/12 C este un instrument profesional si eficient pentru curatarea spatiilor restranse si aglomerate.

Masina este prevazuta cu o perie rotativa cu tehnologia KART (Karcher Advanced Response Technology), perfecta pentru colturi greu accesibile. Poate curata si in directie inversa daca este cazul (din cauza lipsei de spatiu, etc).

Noua baterie Li-ion are o durata de functionare extinsa, cu o durata de viata de 3 ori mai mare decat cea a bateriilor obisnuite cu plumb. Nu necesita intretinere si se reincarca rapid. Design-ulusor este util in cazul scarilor si faciliteaza transportul. Modul eco reduce consumul de energie, mareste intervalul de functionare si reduce volumul cu cca. 40%.

Dotari si utilizari Cap perie reglabil +/- 200 cu tehnologie KART. Folosit pentru directionarea masinii. Functionare usoara in colturi inguste Peria este intotdeauna amplasata transversal pe directia de deplasare.

Muchia cauciucata preia apa din fiecare colt. Manevrabilitate sporita si eficacitate superioara - ideal pentru suprafetele cu multa mobila Daca este cazul, poate curata si aspira suprafete in ordine inversa. Include o baterie Li-Ion performanta Nu necesita intretinere, chiar daca sunt de 3 ori mai rezistente decat bateriile obisnuite.

Se poate reincarca partial intre operatiuni, daca este cazul.

Reincarcare rapida (complet incarcat in 3 ore, semi-incarcat intr-o ora).

Date tehnice

Latime lucru perii (mm): 350
Latime de lucru aspirare (mm): 450
Capacitate de preluare (W): 500
Capacitatea bateriei (Ah): 21
Tensiunea bateriei (V): 25,2
Rezervor apa curata /reciclata (l): 12/12
Presiunea de contact a periilor g/cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura