Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (4578)

Generator EG 4500 CL ITT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Generator curent monofazat Honda EG 4500 CL ITT reprezinta alegerea profesionistilor din toate domeniile unde este nevoie de o putere curata si de o functionare continua si super-silentioasa timp de mai multe ore. Este un grup electrogen (generator curent) cu cadru deschis debitand o putere maxima de 4500W.

Generatoarele Honda din clasa EG sunt cunoscute pentru capacitatea lor, forma de unda nealterata si stabila si timpul de functionare prelungit. Acest model reprezinta alegerea profesionistilor in tehnologie, divertisment, banci, securitate, administratia guvernamentala, constructii, telecomunicatii, servicii de urgenta si salvare dar este utilizat si ca solutie de rezerva pentru acasa. Acest generator de curent prezinta un cadru durabil, de inalta calitate, sudat si vopsit cu pulbere, din teava din otel, greutatea redusa facandu-l usor de manevrat. Suportii din cauciuc pentru motor reduc zgomotul de operare si vibratiile, maximizand durata de viata a cadrului. Iesirile din intrerupator evita deteriorarea echipamentului si ranirea, in cazul aparitiei unui scurt circuit.

Cod Unic EG 4500 CL IT
Producator HONDA
Putere continua (PRP) 4 KVA
Putere maxima (LTP) 4.5 kVA
Motor GX 390
Carburant Benzina
Pornire manuala
Putere motor 13 CP
Capacitate cilindrica 389 cmc
Capacitate rezervor 24 litri
Consum carburant la 100% 2.63 l/h
Alternator Honda Digital AVR
Grad de protectie IP 23
Dimensiuni (Lxlxh) 681x530x571 mm
Greutate in Kg 79.5000
Accesorii standard Protectie termica 2 prize monofazate de 16 A. Senzor de protectie in baia de ulei. Cadru metalic robust.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura